Skinpress Demo Rss

Fan: Adam Lambert is so great in person! (NEW PICTURE)

Filed Under ( ) by Admin on Friday, February 8, 2013

Posted at : Friday, February 08, 2013

VIA @IvanRC1988: @adamlambert he's so great in person

285 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 285   Newer›   Newest»
Anonymous said...

BB looks gorg

Anonymous said...

Lovely lovely ADAM!

Anonymous said...

I really like his shirt and jacket. He looks gorgeous and so many people say how great he is in person. One day I hope I get to meet Adam!

Anonymous said...

Is Adam at the dry cleaners? I always wondered how in the world he took care of all of that beautiful leather clothing that he wears while preforming.
Wouldn't you LOVE to get into his closet?

tea said...

That's a very nice picture. Thanx for sharing.

Anonymous said...

I am sorry I`m going to ask my fellow finns something in finnish. It´s not big deal. I hope nobody get angry about it. Mä todellakin olen huolestunut Saulin voinnista. Voiko tässä enää uskaltaa toivoa, että kaikki olisi hyvin? Jotenkin näitä huhuja on ollut ennenkin mutta nyt tää on jotenkin erilaista. Luulisi, että jos huhuissa ei olisi mitään perää olisi jompikumpi sanonut jotain mikä kumoaisi huhut mutta kun ei mitään. Mä en vaan ymmärrä mitä kamlaa on tapahtunut kun vastahan ne oli niin rakastuneen näköisiä.. Ehkä se ei sitten ollut totta.. Mä vaan haluaisin, että meidän pojalla ei olisi hätää. Tietysti en toivo kummallekaan mitää pahaa mutta jotenkin tuntuu, että tää toinen osapuoli kyllä tulee saamaan paljon tukea ja ymmärrystä muutenkin.

Anonymous said...

11:03 PM Sorry folks. This is totally OT and you may delete it if you will. In Finnish: Pahalta näyttää. Saulin blogit katkesivat kuin kananlento. Adam on ollut perjantaina kaksissa juhlissa ja ilmeisesti lauantaina ja sunnuntaina on myös yhdet kumpanakin, joten jos Saulia ei näy missään kuvissa (ei näy ainakaan punaisella matolla perjantaina; video Adamista on), suhde lienee ohi. Mutta onko Sauli Suomessa vai ystävien luona Losissa? Ei tietoa. Olisi tosiaankin korrektia vähän vinkata missä mennään, kun fanit ovat huolissaan.

Anonymous said...

I would love to run into Adam or Sauli here in LA. I have seen a lot of celeb. My only wish is to run into Adam. Don't give a crap about the rest of here in Tinsel town.

glitzylady said...

New picture of Adam and Lyndsey Parker tonight:

Lÿndsey Parker ‏@lyndseyparker
#friendsnfamily #grammys party with Adam Lambert #grammyrealness http://instagr.am/p/VgIvYzRMkE/

Anonymous said...

great picture GL there have been many excellent pictures out there of Adam lately.

Anonymous said...

Thanks for that picture Glitzylady. Tons of gorgeous pictures od Adam was circulating on twitter today. Thud!

Anonymous said...

Jerry Sharell ‏@jerrysharell
@adamlambert @kathygriffin same table at MusiCares. A rainbow's above it. #musicares #theGrammys

Anonymous said...

@11:03 & 11:45 Mä en jaksa uskoa että rakkaus mihinkään häviää kahdessa viikossa. Hyvältähän näytti vielä kuun puolessavälissä. :) Se on sitten ihan eri asia jos esim. herra A on sekoilut kännissä ja Sauli nyt vähän miettii miten tästä edetä. Rakastuneetkin ihmiset tekevät välillä tyhmiä juttuja. En todellakaan väitä että uskoisin näihin huhuihin mutta ikinä ei voi tietää. Jos A&S rakkaus on vahva niin ne pääsevät tällaisen jutun yli. Ei voi kun toivoa että kaikki on hyvin ( takoittaen että mitään ei ole tapahtunut) ja jos ei ole niin että vähän itsetutkiskelua tapahtuisi.

Anonymous said...

11:03 PM

Know nothing about anything but IF there is a problem, it is REALLY strange that Adam keeps going on with his life like Sauli never existed in the first place.

Anonymous said...

Suomaliset vaan haluaa uskoa parasta niinkuin tietysti minäkin mutta ei asiat nyt ihan mallillaan ole! Eikä tämä johdu pelkästään Saulin bloggaamattomuudesta. Mäkin toivoisin jotain vinkkiä missä mennään. Mitään muuta ei tarvitse enkä haluakaan tietäää se on heidän asiansa. Mutta kun on julkisuuteen lähtenyt tuo se mukanaan myös näitä muita ilmiöitä joita meidän tavallisten pulliaisten ei tarvitse välittää. Ikävää mutta näin se vaan menee. Kaikki pääsisivät helpommalla ja voisivat siirtyä muuhun pohdintaan kun asia olisi jotenkin selvä. Vaikka aika selvältä tämä minusta vaikuttaa näinkin. Twitterissä joitakin hävetttää nämä tälläiset pohdinnat mutta minua hävettää enemmän naivius ja asioiden kieltäminen...

Anonymous said...

@12:24
I agree with you. but mayby it`s his gameface he has talking about. At least I hope so or otherwise he is very cold person!

Anonymous said...

@12:25 miten tässä nyt asioita kielletään??? herrajumala sentään. Tyyppi on ollut viikon bloggaamatta ja pariskuntaa ei olla nähty yhteisissä kuvissa ehkä puoleentoista viikkoon. Ihan tavallista pariskunnille jota eivät ole julkisuuden henkilöitä. En väitä että tässä i voisi olla jotain mutta eipäs vielä suunnitella hautajaisia ennen kuin tiedetään mitä oikeasti, jos mitään, on tapahtunut. Ja niin kuin 12:24 sanoi niin onpas nyt kummallista jos A osaa olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. ei kukaan joka on oikeasti ollut rakastunut selviä erosta noin hyvin mielin (vaikka itsekin olisi halunnut sitä eroa).

Anonymous said...

Again not all these speculations.

Go listen to Take Back. You find your answer in that song.

Anonymous said...

gee feel free to take over ladies.

glitzylady said...

Another pic of Adam tonight...At the risk of being accused of calling him "gorgeous" ...I just can't help it, because he just IS! : )

"Love some #adamlambert omg SLS Hotel at Beverly Hills" via gotmeekz Instagram

http://instagram.com/p/VgNdeYsv-q/

glitzylady said...

And one more pic..and an "enlightening" twitter conversation: : ))

Lÿndsey Parker ‏@lyndseyparker
Adam Lambert is rocking his "Ray Of Light" VH1 Diva tunic at #friendsnfamily ! http://instagr.am/p/VgN1znxMnE/

20m Barbara ‏@barbls23
@lyndseyparker Confused! Just saw Adam Lambert in jacket and shirt and now in Tunic??? When and Why the Change?

15m Lÿndsey Parker ‏@lyndseyparker
@barbls23 it's freezing at this party

Anonymous said...

lovin his hair the hi lights look kind of goldden or it could be the lights.

glitzylady said...

From Adam Lambert Fans Facebook:

(Details About 16th Annual Friends & Family Pre-Grammy Party that ADAM LAMBERT Attended:
When: Fri, February 8,9:00 pm - Sat, February 9, 2:00 am
Where: Paramount Pictures Studios
Admission : Invite Only
Description: The annual Friends and Family party is returning to the Grammy's for its 16th year! Having begun as an underground insider favorite amongst celebrities, the party has grown to become the much anticipated season's biggest Grammy Party.This year's event will return to the historical lots of Paramount Studios and is sure to be one of the largest Grammy events, drawing the upper echelon of the entertainment inudstry as they celebrate the awards and each other.

http://guestofaguest.com/los-angeles/calendar/2013/february/friends-and-family-16)

Anonymous said...

I heard it was really cold in LA.

Anonymous said...

Glitzylady. Is Adam at a pre-grammy party tonight? Basically he is working trying to network with people in the music industry.

glitzylady said...

@Anon 1:00 AM
Yes, exactly! Pre-Grammy party...

Anonymous said...

Sorry folks for speaking Finnish here. We are just worried about Sauli and would like to know if Adam and Sauli have broken up or not. Sauli has always been like a sphinx when it comes to to Adam. Finnish magazines has tried to get interviews from him without any luck.

Anonymous said...

Mayby he don`t care shit about Sauli.. Mayby he is finaly happy without him.. He hasn`t talk about him for a long time if not expesially asked. And even then he kind a evade talking about him. Asked is he in love he anser that is what everybody wants.. What`s that?? I feel sorry for Sauli. Hope he find his happiness elsewhere!

Anonymous said...

@1:57 It seems when you saw those tweets and pictures fro Oli and Cody that indeed Adam doesn't give a shit...

Anonymous said...

1:57 AM

Gleeful Swede-talk?

Anonymous said...

I think Adam deserves a boyfriend like Cody or Oil...

Anonymous said...

Sori Oli ;)

Anonymous said...

Yeah they are in the same level...

Anonymous said...

Can we please keep the conversation here to English? Surely there is a Finnish site for Sauli and/or Adam fans.

Anonymous said...

LOL, Adam even has fans at the dry cleaners.

Anonymous said...

Hello! This whatever party Adam went to is totally work related. I've been following Adam a long time now. I do not envy Adam's partners, past or present. He values his friends over his lovers. This inner circle of friends always come first. They are like a mafia. Kind of reminds of Elvis.

Anonymous said...

Sound like the MusicCares Gala was a big deal. They honored Bruce
Springsteen and concert performers included Sting, Eddie Vedder, Faith Hill, Mumford and Sons, etc, etc. Hopefully we will get Red Carpet pics from both events!

JAK said...

I shall remain calm and peaceful until I know the facts and then will......comment calm and peacefully, until then I will keep my mouth shut................ Sorry for those experiencing devasting weather, I hope you are staying safe. It's times like these I can show a little love for my adopted state of Florida. It's 5:45 am and a bit chilly 58 degrees, but that will warm up by noon about 10 degrees. <3 <3 <3 JAK

Anonymous said...

Stop the crap and mine your own business! Adam is not mean or cold! He been damn good to Sauli K. They may be trying to work on it, or whatever! I admire them both for keeping it to themselves and not talking against the other, you people kno zero about what going on! You are so worried about Sauli, no your just trying to pry! I am frankly worried about Adam, because he puts a big game face on when he hurting, from all the vicious people out there! He got to make a living, this party helps him make connections, he got a new album to get out, there are producer and all at these things! If they can work it out they will if not they can't! If anything wrong it started before New York! It could have been something Sauli did you do not know, or just both want to work on careers for a while! Go talk about it some whet else and let us who care about Adam be happy! Please go to another site to fret about poor Sauli, I wish him well but SO sick of this bull! You really are just prying into their affairs! They owe us nothing abouth their personal problem or life, NOTHING! This is rediculous!

Anonymous said...

Adam looks wonderful and he is wonderful! Wish him the best in his life, he deserves it!

Anonymous said...

Why does the faint JAK begin some of my comments? This is a new situation. And is the B my grade average? lol...???? JAK

Anonymous said...

Adam is out working tonight. Can we leave the relationship hand-wringing for another day?

Anonymous said...

The Jedward fans seem really happy and excited about this tweet and that the guys met Adam again.

JEDWARD‏@planetjedward
Adam Awesome talking to you @AdamLambert pic.twitter.com/W6r3dQCr

Anonymous said...

Adam's got a new boyfriend now?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wafN_jHYEGg

Anonymous said...

Joku sanoi netissä että sauli olisi nähty eilen illalla namussa? Tiedä sitten...

Anonymous said...

The earlier poster said that someone on net has said Sauli has been in club in Finland last night. She/he wasn`t sure about it..

Anonymous said...

@2:35 AM Thanks for telling the name of the gala. I don't worry about Sauli. He will manage on his own. I just wish Adam would focus on to his own life and career too. His friends have their own families and loved ones and I'm sure they can survive without Adam always being there for them, when they happen to need him.

Anonymous said...

Knock off the Fen talk go some where else! This is an Adam Lambert site not Sauli K. Site! Go there see what he tells you people! Doubt he had a new boy friend as of yet! Do not believe everything you fools write yourselves !Adam a good guy, maybe unlucky in love but a good guy! Again we know nothing, just speculating, all your doing! Why are you not on Sauli's site, torture him for awhile instead of Adam's fans!, exclusively!

Anonymous said...

3:02 AM Thanks! So Sauli is in Finland now and the break up is true. We can stop speculating!

Anonymous said...

3:18 AM The field/thread is now yours and Adam's. We know that Sauli is well and safe in his home country.

Adam looks gorgeous on that red carpet.

Anonymous said...

@3:18 AM True friends stay even if you don't talk with them for years. I have such friends myself. We catch up when we meet again. It's a bit different case with a partner. You grow apart if you are not together much.

Anonymous said...

3:01 is stirring up trouble. Adam on the red carpet in the vid and then with his friend Ferras who he wrote Aftermath with. Why can't Adam be seen with friends without someone trying to turn it into trouble?

Anonymous said...

Adam is a good gay but so is Sauli! He has done nothing wrong to Adam. At least in public. And what has happend and what they both have done to eachother we don`t know anything about. I don`t think we can accuse neither of them because we don`t know. Mayby it has been mutual decision. Mayby they are on a break. At least in public they seems to be fine until recently. It is kind of odd...

Anonymous said...

He was with Ferras? Aftermath is my fave song from FYE. Ferras is not the needy type of a friend. I like him.

Anonymous said...

@3:02 AM True but Adam playing around with Oli and Cody was very insulting. My thoughts of him went down. I'm not sure of his character any more.

Anonymous said...

Until Adam or Sauli make a public statement I am assuming all is fine with them and minding my own business.

Anonymous said...

That`s troubles me why don`t they say anything. I`m sure they know these rumors. Especially Adam make kind of fool of him self flirting with gays asuming he has boyfriend at home. And if he does I mean they are still together I think he is either unmature/unthoughfull person or just a asshole who don`t give any thought to his partner. Then I`m not surpised that he is unlucky in love.

Anonymous said...

@3:56 Remember how worried Tommyberts were about Tommy when Adam started relationship with Sauli? Let's not sink to that level, ok.

Anonymous said...

I`m not taking any sides here but is this the break ups usually happens with celebretes. First come rumors. They go more often different locations with different people. People start asking questions. After a while one of them or both of them or someone near them tells the truth. That way it`s not a chock to people or fans. Everyone is like yeah we kind a new it allready. That`s what I am thinking is happening here.

Anonymous said...

@4:09 AM Adam and Tommy were not a couple to start with...

Anonymous said...

I think it's the height of ignorance to come to this site using Finnish language, please have some manners and speak in the english language so everyone can understand, and totally agree this is an Adam Lambert site not a Sauli K site. Go to Sauli's site if you choose to speak in your own language.

Anonymous said...

Tommy and Adam were never dating. It`s not the same thing. I love Sauli and I wish however I`m not turning to be "adommy cray" myself. I am afraid of that. That is one thing I wish they could be frank about it so there would not be room for speculation. Hoping happiness for all of them and for all of us too!

Anonymous said...

I know break ups happens all the time especially in Hollywood it's almost a rule but the way Adam did it, so mean :(

Anonymous said...

They knew Adam and Tommy were not a real couple, but extreme Glamberts got their reason for hating. Mostly it was xenophobia and homophobia, imo.

Anonymous said...

Why do Adam and Sauli need to say anything? Especially when they are still together. Are they supposed to address all the crazy stuff they see tweeted to them? If people would act like sane adults there would not be these wild speculations and worries about a relationship that has nothing to do with you.

Anonymous said...

Is there a rule you have to write in english here? I think it`s polite to do so because everyone can unterstand. But is there a rule? And as soon they inform us their status has chanced I think most of this stops. And you can continue glorify Adam. Because as we no he is flewless and only people in this world who decerve happiness..

Anonymous said...

There is no proof anything happened. Some college boy made a joke tweet and then ran with it when he was bombarded by fans and troublemakers. Adam had his pic taken with friends and fans. He had his pic taken last night with a female fan. Is he having an affair with her too??

Anonymous said...

4:09 AM I totally agree! What bothers me is this speed; on Adam's birthday (2 weeks ago) all seemed to be good (well, not happy couple pictures) and Sauli blogs that the party was best ever (but he does no use the word siippa = spouse anymore, but Adam). And now something spilled the water.

But, let's stop speculating on Adam's private life. He looks great and relaxed on the new pics. Not at all unhappy. Relieved maybe?

Anonymous said...

Twitter is the devil. I am sane, because I am not tweeting stuff for A and S. I see nothing wrong with speculating here, because it is our way of coping. We are not telling Adam what he should do.

Anonymous said...

4:24 AM Come on! Have you watched the pics from NYC clubs and bars. Compare them to those taken on places Adam is working/posing on red carpets, galas etc. Totally different.

Anonymous said...

Adam´s concert is in Finland in March just before Sauli´s birthday. If this is true, it is not going to be easy.

Anonymous said...

@4:26 AM In some picutures he looks unhappy but as a rule he knows how to play the game when you are promoting.

Anonymous said...

@4:26 AM Lol sorry for laughing but that will be akward.

Anonymous said...

I wonder if he is singing Broken English in Finland...

Anonymous said...

4:31 AM Well said! Sometimes you just use the ways you know even though others do not accept your behavior (for instance writing in Finnish in this thread and asking fellow Finns opinions 'cause you just don't find an other place at the moment and you want to "talk" to somebody).

I believe people will calm down when they know the truth and they don't need to be here talking and speculating.

Anonymous said...

@4:40 I doubt although he has said that it's his and Sauli's favorite.

Anonymous said...

And am I using my tickets...

Anonymous said...

I don't have a ticket to the Helsinki concert, because I don't trust Adam will be singing his best songs, lol. I'm sure there will be 10 000 fans though, no matter what.

Anonymous said...

4:35 AM I just thought it will be terrible (for me at least9. I know Adam and the band will handle things as professionals but for some Finnberts it must be tough to go there. I for instance may be selling my ticket away because if the break up is true, the concert is too soon. I'm so deep in this rabbit hole. And I'm sure that no Broken English then, or even on coming Asia-gigs.

Anonymous said...

Can we talk about how excited Jedward fans are over the pic with Adam or how complimentary Nile was again last night?

Nile Rodgers‏@nilerodgers
@adamlambert I'm just sayin' - Thanks for everything and you'll always have a friend at #Wearefamily and the #chic Organization. Peace

Nile Rodgers‏@nilerodgers
@adamlambert You hit a high Ab like it was just another note. A quiver with an arsenal of musical weapons at your god given disposal-ROCK ON

Nile Rodgers‏@nilerodgers
You and @Sam_Sparro said it, "Free your mind and the rest will follow! The world is ready for anthemic classics that make us FEEL GOOD!

Nile Rodgers‏@nilerodgers
@adamlambert Hang w CHIC-write mad dance-pop-funk, drop it like a crazy glue meteor that bonds the earth & Pied Piper us to the dance floor!

Anonymous said...

THIS! @4:40 AM "I believe people will calm down when they know the truth and they don't need to be here talking and speculating."

Anonymous said...

Still trying to work out what the hell Adam and Sauli's private lives have to do with anyone on this site. Go figure.

Anonymous said...

4:48 AM Just my thoughts. I believe they have made the decision and I hope all the best for both of them. I need to get out of this rabbit hole and this concert is not going to help me. It is too soon to only enjoy Adams beautiful voice and I´m not interested in professional gig. I thought it is going to be a gig of joy and love. Now that we know it is not, I may sell my tickets too. Maybe in other time and place.

Anonymous said...

come on guys, are you checking adams and saulis instagram?? they are full of pictures on them together. if i break up first thing is that i delete all the public photos

Anonymous said...

Yes, Adam has been found out. He has quietly shipped Sauli back to FENLAND----wherever the hell that is. For some months now adam and the young man at top of thread have been seeing each other, secret meetings at the dry cleaners----all enhanced by the powerful stimulates provided by exotic cleaning products. It's a CHEMICAL ROMANCE! ^o^

Anonymous said...

LOL, Adam and the dry cleaning guy are together now ;P

Anonymous said...

I have notice that couple of days ago most of the writers said everything is propably fine. And now most of us are thinking that they have broke up. So the strategy works. In a week we know the truth. They must have some problems earlier because otherwise it`s really fast action from people who has said love wins and some other similar things. I hope they don`t hate eachother. They were so in love :( It is going to be awkward in Helsinki...

Anonymous said...

Now I almost feel sorry for the international fans who come to Helsinki concert from other countries. Finland never wins. Lol.

Anonymous said...

I've never seen so many ridiculous comments, based on what? So much speculation, with little or no respect for Adam. People think they know all about Adam's personal life and yet they make fools of themselves because they know nothing. Talk about fan fiction, and that's what a lot of this is, absolute rubbish.

Anonymous said...

As far as speaking on this site using another language other than english, there maybe no written rules telling you to do this, however, anyone with an ounce of common sense knows that doing so is extremely bad mannered, if you wish to take part making comments on this site then it's common courtesy to express your feelings in a way that all fans know what your talking about, otherwise you run the risk of being referred to as a troll, and people will not take you seriously.

Anonymous said...

WTH is going on with this blog? All this utter nonsense about Adam and Sauli breaking up is just that .... utter NONSENSE!! -And quit posting in Finnish - that is such a rude thing to do. If you want to post in Finnish, please do it on a Finnish blog. And furthermore, to state the obvious, this is ADAM'S BLOG so please respect it.

Anonymous said...

It is a rumour circulating, that Sauli has been seen in a club here in Helsinki.

If all has happened like it seems, I can´t respect Adam. You don´t leave your partner like this, never.

Anonymous said...

I really think 24/7 needs to ask people to sign in to use this site, other sites appear to do this and they are much more friendly and polite, even more importantly they are respectful towards Adam.

Sara.

Anonymous said...

It's also rude and narrow minded to say someone is a troll, only when a person is Finnish. Speak swedish next time. It is the other official language in Finland.

Anonymous said...

@5:40 AM I have not seen any rumour on Twitter.

Anonymous said...

We know absolutely nothing. People are jumping to conclusions based on twitter. Stop it.

Hope Adam and Nile work together again soon.

Anonymous said...

Adam's light, love and best friend is now Cody or Oli. I wonder which one he prefers.

Anonymous said...

@5:40AM
Totally agree with you. No respect at all. Even if it wasn`t Adam`s `fault` it seems so wrong of him to act like Sauli has never happend. Picking up gays already..WTH He has said that Sauli was love of his live and he has changed his life better. Even resently Adam said Sauli always takes care of him and support him. Was that a lie or what the hell is happening now???

Anonymous said...

5:40 AM It is not nice to publicly humiliate your partner. And that after 2 years beautiful behaviors to Sauli! Why? We are all human, also Adam. It is not my business, but I can choose in which level I´m going to invest my money or time as an Adam fan in the future.

Anonymous said...

Why does everyone assume Adam is the bad guy in his relationships. It could easily be his current partner who initiates a break up. Bottom line is I'm a Glambert and only care about Adam.

Anonymous said...

@5.43
Twitter is not such a big deal in Finland. And I haven´t read it in twitter.People know each other, especially if they visit same kind of places, tell their friends etc. But we will know the truth soon, I´m sure.

Anonymous said...

weaselly little trolls are rampant here again

Anonymous said...

Asian countries and Finland are profitable concert places for Adam. We have some cultural similarities too.

Anonymous said...

This is ridiculous and pointless. I'll be back after Adam makes a press release on his private life and relationship status.

Anonymous said...

Anybody who believes twitter and assumes they broke up and it's all Adam's fault wasn't much of an Adam fan to start with.

Anonymous said...

@6:03 AM TY that's true.

Anonymous said...

Sauli has been saying for weeks that he would visit Finland in February and do some shows with Katri. He has done road trip shows with her every spring and fall since Adam and he came together. If he has left, it is most likely just the planned schedule.

Please add to this the fact that in the last couple of weeks Adam answered a twitter question "Is Sauli hot or cute?" with "Duh! Both". Also that the pic of them at Adam's birthday party showed them leaning very comfortably into each other.

Sauli's departure may be as scheduled and may explain why Adam has been out-and-about without Sauli in the latter half of this week. (Do you think that either of the two guys he went to Bootsy's with are his next beaus?)

Not going to get upset at the Finns here. This is the only blog where you can ask questions and be anonymous but I hope you got your answer and leave things be now.

Time will tell whether these two good people are still making it work. In the meantime, it is a bit hypocritical to accuse Adam of unclassy behaviour if we are behaving in a most unclassy way online.

Anonymous said...

it was time to say goodbye to Sauli. Adam used sauli's love to make an new album and it was not a succes so this was not a suprise at he dumped Sauli. Now its a time for new fresh and young boys to be adam' s new muse. New album is coming soon because now he has a lot of
inspiration. Lol.

Anonymous said...

Whatever the reason and who is to blame for something we know nothing of, the way Adam's been behaving lately is both immature and despicable.

This is turning into a nightmare of the worst kind.

Anti-bullying, family, unity, luv, eh???

Anonymous said...

So sorry to say, but am i wrong if I can come to conclusion that the Finns are narrow-minded, rumor-mongerers, gossipers, immature and gullible???
I don't know anything about them but have very good impression of Finns because of Sauli.
But I now have a very very poor impression of Finnish people from all what I have been reading here.
And I conclude they are the culprits for maligning ADAM and polluting this site.
I do hope I'm wrong and they prove to us here they have integrity.

Anonymous said...

Adam has gone out with friends for his birthday, done some industry shows and received an award. Not despicable at all.

Anonymous said...

I (5:40 and 6:03) am not a troll. But I was so upset when I heard the rumour. It is possible, that someone, who told this in a FB discussion, didn´t know Sauli, just believed it was him. Better if I hadn´t told my worries here, excuse me.

Anonymous said...

I think this topic should be pulled. Sauli's Finnish fans keep bad-mouthing Adam for no reason at all and they're making things very unpleasant here. Kindly take your unkind remarks about Adam elsewhere. This blog is designed to support Adam, not denegrate his good name.

Anonymous said...

@6:16 AM Lol maybe the next album will be owned to Cody and Oli.Anonymous said...

YES, ADAM LAMBERT IS SO GREAT IN PERSON! I know, I've met him.

Please keep comments ON TOPIC.

Anonymous said...

There are some creepy anti-Adam people posting creepy anti-Adam comments here and they refuse to creep away!

Anonymous said...

6:29 is right, "This blog is designed to support Adam, not denegrate his good name." Let's end this discussion.

Anonymous said...

@6:20 Should Finns only be submissive? What is so great about being oppressive? Have you heard about sisu? It means perseverance.

Anonymous said...

@6:34 AM Sorry to say but he has denigrated his good name by his own behaviour.

Anonymous said...

I(4.35 AM and 5.11 AM) am sorry for bringing my feelings and worries for the consert here and making you feel uncomfortable. As I said, I hope all the best for Adam´s career.

Anonymous said...

Adam is looking so drop dead gorgeous these day it is unreal..He is so talented and beautiful...sending love out to the universe for him

Anonymous said...

So cool about those Nile tweets!

Man I psyched Adam is in the scene singing his songs and doing his thing so I can enjoy his amazing performance quality and vocal prowess to die for!

Anonymous said...

Lol the concert in Finland will be very entertaining.

Seriously speaking Adam was very popular in Finland also before he met Sauli and I believe he still is but the way Adam has acted lately may reduce the respect towards him.

Anonymous said...

Good gracious 5:11 - don't sell your tickets yet. Who knows what's happening yet? Who knows if Sauli just left to do Tutka with Katri as planned?

Wait and see before you jump to conclusions. It is very possible that nothing happened, or, if something did, that Adam and Sauli talked it out. Whatever happened, Adam has remained friends with his exes and there's a good chance Sauli will get a Happy Birthday song in March.

Wait and see, sweetie! I wish that I could hug you.

Anonymous said...

I am very happy about Nile's tweets. It sounds as though Adam might be headed in the rock anthem direction. I like.

CHIC is an awesome band. I hope Adam works a lot with them on his next cd. It has to live up to FYE and Trespassing. Also, Sam Sparro and Ferras.

When Adam performs with Queen and CHIC, he is so much better as an artist.

tess4ADAM said...

Just when I thought it was SAFE to come back to this blog ... well! I guess I was wrong! Poor ADAM!! Such fair weather fans ... such demeaning comments ... are you sure this is an ADAM fan site?? I don't think so ... not anymore ... such a shame ... tsk .. tsk .. tsk ... LOVE YOU ADAM .. **UNCONDITIONALLY**
(YOU are the STAR .. not Sauli)

tess4ADAM(LAMBERT Outlaw)

Anonymous said...

6,59 AM

Thanks, I´ll think about it.

Anonymous said...

Well, there are just a few posters here who are sane. Sauli has been saying he'll be in Finland in Feb. This isn't a spur-of-the-moment thing. He isn't "running away" from Adam. They've been together for over two years. They know eac other very well. They were happily together on Adam's birthday. Sauli's b-day is coming up soon. I think scheduling of their lives will always be complicated. I assume they have talked about their "apart" time before. I don't think they're splitting up at all. The Helsinki concert will show what is really happening, because certainly there will be LOTS of media coverage when Adam gets there. The two of them will be seen together. I'll bet things will be fine.

LOVE Nile's praise of Adam and his voice. Boy, that guy REALLY respects Adam's talents. I hope they do more work together. Seems like Nile would like to.

DRG

Anonymous said...

I am a finn. And I have to say that I think most of the comments here are from a same or couple of people. We don`t hate Adam. But we are very little country. Our independence has last under 100 years. Before that we belong to Russia and before that to Sweaden. We finns have low self-esteem generally. We alweys think what others think of us. If someone or Finland as a country achieve something it`s very big deal to us. Sauli is one of us and of course we spontanially takes his side even if we might be wrong. Think if Sauli has been seen cuddling and kissing other boys how you think you might react? I think Sauli would have crusified for that. And he might have done that I don`t know. I am not blaiming either of them. It takes two to tango I know. I only want to say we are not mean, self-sentered people quite oppisite. Sauli is not typical finn. He is so positive all the time and that is why we love him so much. Just you (and I) love Adam. This is Adam fanpage but sauli don`t have similar one in Finnland so we can`t speak there. I hope everything is fine for everyone.

Outi

Anonymous said...

Good lord, Taylor Swift hooks up and then breaks up every other week..doesn't seem to affect her career...how many people on here have fallen in love and had it not work out??? in any event..Adam Lam bert's private life is just that..his private life..if fans abandon him because he breaks up with his boyfriend..then they are not really fans..and I'll go one step further..they are silly and stupid..and we do not know what goes on in Adam's private life..get a grip people

Anonymous said...

Don't let us lose anymore RESPECT for all the Finns, IF there's any more left!
Try showing us some dignity on here.
Respect is earned but once lost it's all gone.
Any one level-headed among you?

Anonymous said...

Right on @ 6:14am.

Anonymous said...

You guys speculate things by seeing only Adam cause he is more of a public figure. You don't know what exactly happened just by seeing Adam out in public. It always takes two to breakup a relationship. Stop blaming Adam for something you don't know. You speculate things based on your fantasy and reading those fanfiction.

There a right to privacy here in US and please don't intrude into somebody elses life. Your a stranger imposing your fantasy on a couple relationship that you don't know anything about both of them.

Anonymous said...

Adam was onPre-Grammy event yesterday by himself.

Anonymous said...

It's amazing that there are people who believe rumors without knowing the facts. Give it a rest and support Adam, if indeed you are fans of Adam and not trolls. What will be will be and I'm here to support ADAM for better or worse. His personal life is just that, personal and he doesn't need naysayers taking the moral high ground and pouring sh!te all over him because of some rumor mongering. Further, if Adam wants to go out and have a good time with friends, that's HIS perogative and none of our business.

Anonymous said...

Outi,

This is @6:20 & 7:38, guess I was typing simultaneously with you not seeing your post before sending my last.
Thank you for your informative post for understanding where you're coming from for we needed that.
All I want to say, we love Sauli for who he is and because ADAM loves him and I believe they are a loving couple who respect each other.
Now, nothing is permanent in this world and the only constant thing is change.
As for now, let's all be happy for the love ADAM and Sauli share and stay happy.

xyz

Anonymous said...

There are sane people in finland as there are in every country.Don`t judge us reading couple of lunatic`s writing here. I myself love Adam regardless. And I have loved him before Sauli too. And we can`t be sure every negative comment`s are from finnish people either can we. This is most unfortunally and I really hope this would end somehow.. But Adam is looking great and his career will continue with or without Sauli.

Anonymous said...

Oh my Lord what I´m reading here!!!Now this site has turned into a fight between Finland and USA. This is so ridiculous!!!! Just take a deep breath people and calm down! The Finns should not take Adam´s and Sauli´s relationship so personally (and yes I´m a Finn) and Americans should not show their ignorance by assuming that every post here that criticize Adam is made by a Finn! Talk about generalisation!!! people need to grow up!

Anonymous said...

To Outi, I'm the 2nd poster at 6:20. xyz

Anonymous said...

Well, at least now, we're hearing from sane side of Finns which was nowhere to be found earlier.

Anonymous said...

There's the vid of Adam and Ferras on the red carpet. I like Ferras and i'm happy Adam took him. I'm a Finn and some of you may not like any Finns on this site. It has always been like that, not much to do with the recent speculating, but rather because this is an american fan site.

Anonymous said...

I go to work and nobody knows about my private life. They only know things by what they see or hear about my private life.

Adam's private life is only his business and he doesn't owe to talk about his private life to bunch of anonymous strangers.

As Judy Foster said private life is just private. And let's keep it that way.

Right to privacy is a huge deal here in US. That's why a lot of US want this right for Adam and Sauli.

Anonymous said...

XYZ
Thank you for your kind words! We finns are pretty odd people. We are kind of sorry we exist kind of people. We also can speak several languages but we don`t speak if we can`t do it perfectly. There is saying that finns are quiet in several languages. Well mayby that is chancing a bit with new generation. Well I hope you have nice weekend in US and to my fellow finns nice saturday evenig. Life will go on one way or another!

Outi

Anonymous said...

I once wrote a poem with the line....would you loook in side yourself where sanity remains ..... think I'll go somewhere where sanity remains .....rose petal

Anonymous said...

Are bunch of you now shipping Adam with this drycleaner guy cause you haven't seen picture of him with his BF?

Get a life will you!

Anonymous said...

It's good to remember that Sauli has got fans from many countries for many countries, mainly because of his sunny personality...

Anonymous said...

8:28am. Great! Now go write your comments on his fansite. This is Adam's fansite. We want to read and share stories about Adam and what makes him happy.

Anonymous said...

Outi..welcome Finnish friend....

I applaud your loyalty to Sauli, he seems like a lovely sunshiney kind of person. I don't mind you speaking Finnish if this is the only site you have to communicate on.
Lately it's even restful to have a comment that is beyond our comprehension...a lot more pleasant than the English trash talking we have to read so often lately.
Now a note to Administration.....
Perhaps you should adopt a method by which background checks are done on all who wish to post.....
I suggest a complete series of checks by qualified psychiatrists into the mental health of all commentors ^o^...."couldn't hurt"!!! My tag is JAK

Anonymous said...

Outi... You speak for yourself girl! I´m a Finn and very proud of it. We have it pretty well here and we´ve proven to be gutsy when needed. Every country has people that are nuts and sane. No need to be condescending!

Anonymous said...

This is 8:36...forgot to say that unfortunately this blog has seen a lot of insane Finns! Doesn´t mean we are all like that!

Anonymous said...

@8:28 Yeah I have seen that on twitter...

Anonymous said...

Adam Lambert at Friends 'N' Family pre Grammy party, wants to judge The X Factor

http://t.co/iwOdWDw9

Anonymous said...

Pre-Grammy Friends 'N' Family Event! -

http://t.co/6wbdIdZD

Anonymous said...

I hope Adam doesn't go to Finland because of insane Finns...

Anonymous said...

Photos: Adam Lambert, Cher Lloyd and More Attend "Friends 'N' Family" Pre-Grammy Party

http://t.co/oSoqC1dV

Anonymous said...

Picture of Adam at pre-grammy party:

http://t.co/AhK2vyEP

Anonymous said...

@JustJared: Adam Lambert: Pre-Grammy Friends 'N' Family Event!

http://t.co/1HEgnMLC

Anonymous said...

What I see on Twitter people wonder where Sauli is and they are not only insane Finns.

Anonymous said...

@nilerodgers: @adamlambert Hang w CHIC-write mad dance-pop-funk, drop it like a crazy glue meteor that bonds the earth & Pied Piper us to the dance floor!

Anonymous said...

@adam_pictures: Updated: 79 pictures of Adam Lambert at Paramount Studios' 16th Annual Friends 'N' Family Party (February 8) -

http://t.co/NUi0Kjx6

Anonymous said...

Adam needs to clear up the situation. This is going crazy!!

Anonymous said...

@planetjedward
Adam Awesome talking to you@AdamLambert

http://t.co/Y1NLGIzK

Anonymous said...

@TALCvids: TODAY: anti-bullying & #FRIENDMOVEMENT segment (Adam Lambert involved) on Entertainment Tonight,.Find local US listings

http://t.co/loNGjwHV

Anonymous said...

picture of Adam at pre-grammy party:

http://t.co/D98JRheH

Anonymous said...

@shoshannastone: “@planetjedward: Adam Awesome talking to you @AdamLambert http://t.co/yB5Uhy3b” I remember the first time this happened

Anonymous said...

think I will go back to bed, this thread gave me my laugh for the day. wow I didn't realize how many neurotic people there were all over the world. lol

carol said...

Why is it that every time Adam has his picture taken with a fan there is talk that he and Sauli have broken up? This is just part of show biz. I read that Sauli was planning a trip to Finland in February and March, I don't know how true this is because I, like everyone else, do not have inside information. Adam has a busy schedule the next couple months, a perfect time for Sauli to visit home. Leave these two alone, his personal life is none of our business. I wish them happiness.

tea said...

THANK YOU! to all the links to Adam's pictures. ^_^ In spite of all the stuff a person has to wade thru to find them here.

Anonymous said...

Adam went to two pre-grammys parties:


MusiCares Benefit at the Convention Center Stevie Wonder, Seal, Tony Bennett and Glee's Matthew Morrison will honor Barbra Streisand at the 21st annual MusiCares "Person of the Year" event. The dinner, concert and silent auction benefits musicians in need.

Friends 'N' Family Bash at Paramount Also on Friday, the annual “Friends 'N' Family” party will once again go down on Paramount Studios’ lot in Hollywood, where producer Dr. Luke and others are expected. Hosts include WME's Marc Geiger, Universal Motown's Sylvia Rhone and Columbia's Steve Barnett.

http://www.hollywoodreporter.com/news/a-guide-grammy-parties-98061


Anonymous said...

Glad everyone had fun in CA. I am stuck with Nemo and my two kids home from school. LOL

Anonymous said...

Well, since Sauli himself said he's going to Finland in Feb., I guess that's good information. He's there now, right? He has work to do. Said he's doing tutkas with Katri. He's busy. He and Adam will meet up again for the Helsinki show. There will be lots of media attention on both of them, to be sure. I don't think there is anything wrong with the relationship. Just scheduling and life's responsibilities. Show biz couples live this way all the time. Many of the relationships are solid and last. Let's not jump to ridiculous conclusions.

DRG

Anonymous said...

Adam shouldn't clear things up for bunch of crays because of their hang ups. Leave Adam's private life alone, Cuckoos!

Anonymous said...

@ 8:27 a/m/ How dumb can you be?

Don't you recognize a joke when you read it?

The dry cleaning CHEMICAL ROMANCE post was a JOKE about all the numbskull comments being made.

Like your comment!

I know who wrote it and she was obviously trying to defuse this ridiculous situation with humour.

Obviously you have no sense of humour.

Anonymous said...

JAK
Thank you welcoming me. I have been reading this blog for awhile u never written myself. You are from Germany aren`t you? I like the way you think and write here. And I have to say I am very proud to be finnish! I didn`t mean that I am not. But there is something in finnish nature that are very different than people in US. General speaking of course, there are all kind of people everywhere. Peace!

Anonymous said...

9.36 was Outi LOL

Anonymous said...

Hejsan hoppsan Outi! Från Karleby

Anonymous said...

Why has this turned into a fight about finnish people? I am finnish and I can assure you that non of the finnish comments above are bad-mouthing Adam. if anything people are just worried for them both. That worry may be misplaced but so what??? People have a right to take an interest in Sauli as much as in Adam. Saying that this is a place where one should only concentrate on Adam is bull. As long as Sauli is a part of Adams life it should be just fine to talk about him too. I agree that the most reasonable thing to do would be to quit speculating (including worrying) until we know what is really going on..but as we all know reason is not always stronger than feelings. Give people a break will you all.

Ps. Finns have a great deal of love for your Adam. And that started long before Sauli came into the picture.

Take care now. -Alicé

Anonymous said...

Hejsan hoppsan falle-ralle-ra to you too @9:40 AM!

Anonymous said...

sorry Alice but alot of the comments here are snarky to Adam, don't play goodie two shoes here. This really is an Adam Lambert site and passive aggressive comments directed toward Adam won't go unanswered. peace and love

Anonymous said...

@10:36 well, never played that in my life. Would not know how to :) But I assume then that all of you speak finnish and therefore know that the few finnish comments made here are passive aggressive? And I also assume that you know what is going on and Adam is never to blame for anything??? As far as I know nobody is to blame for anything just yet. Hopefully it will never come to any blaming or finger pointing.

I was only trying to be kind of nice and what do I get for it? accused of playing a goodie two shoes. Pffff, maybe I should get offended :D If that is what you took from my comment then I am sorry. Not my intent.

Alicé

glitzylady said...

@Alice
Thank you for your comments re Sauli and Adam. I suspect that the majority of the comments on this thread come from a few people, with some saying some pretty unfounded things about Adam. I understand the concern I suppose but it seems that it would be best to wait until there is something to actually be concerned about! I think Finland is a wonderful country with lovely people...Thanks for adding some perspective. :))


Anonymous said...

BS flying all over...targeting lots of people!

Anonymous said...

@ Outi.......JAK here

No I am not from Germany, but my Grandfather was from Vienna, Austria. He immigrated to U.S. in 1908.....he spoke mostly German... but also bits of Polish, Russian and Slovakian and I truly don't know how many other languages. My father grew up pretty fluent in German and since I'm in love with languages I learned as much as I could.

I hope you and fellow Finns and Europeans will post on our site often. We aren't always crazy and mean! Frequently we are quite nice! :)

Anonymous said...

@glitzylady
Wise comment:) Thank you and greetings from snowy Finland:)

Anonymous said...

Hey, hippies are supposed to be against oppression.

glitzylady said...

Some general thoughts on comments above:

I'm primarily an Adam Lambert fan and have been since day one on Idol..but I also admire and appreciate Sauli. As far as I'm concerned, anyone or anything that is a part of Adam's life can be discussed and included in this blog (my opinion..). I just wish some things were being said in a more respectful way, with more facts and a whole lot less speculation, especially re Adam and Sauli's relationship.. So much of what is being said here is hurtful and even mean, and totally unsupported by anything in the way of actual knowledge. We really know nothing about what is or is not happening, and as we often say here, its none of our business really.

I've been within a foot of Sauli more than once (purely by chance..) at various events, and he is a beautiful and obviously sweet and talented man, just like his partner Adam. I've become a "fan" of Sauli as a result of his coming into Adam's life. I also love the fact that he and Adam found each other and have made each other very very happy. They both deserve that. What they do NOT deserve is this thread and the negative comments and many of the others within the past couple of weeks, and the spreading of rumors, based on nothing.

As others have reminded us here, Sauli has planned a trip to Finland to visit friends and family and do some work with Katri: its been known for months that he was going to do this. I assume that's exactly what is happening right now. As for making Adam out to be a bad guy: I'm not buying any of that BS.

Anonymous said...

@glitzylady

Well, I for one am not that concerned. I have not seen that much that would support any foul play. I find it more likely that people are just adding to the flames by all of these comments. ( each others flames that is). If there is anything to be stressed about then I guess that time will tell. Hopefully not.

And I appreciate your comment, even though I was not fishing for any sympathy. :) I just find it sad that we have to start attacking each other. That just feels wrong on so many levels. And definitely like some are (maybe) a tad too invested in this whole Adam thing. I love him too, respect him for his talent and music, but do not let him and his actions be defining to my existence.

But I am with you, I would love to see people here start acting accordingly. We are fans and can therefore not claim to know what is going on. If there is someone here that knows Adam or Sauli personally, and thereby have some REAL information feel free to contradict me.

Well, will return to my goodie two shoes ways now ;) You all take care.

Alicé

Anonymous said...

JAK
LOL I have seen you write germany sometimes so I assumed that you are in Germany. I`m sorry about that. Thank you for telling your story. You have interesting backrounds. I love Vienna by the way. Very beautiful city!
Outi

Anonymous said...

I adore DRG, JAK and glitzylady :)

Anonymous said...

For the past four years, I have never paid invested so much time about Adam's relationships from Brad to Drake and now Sauli cause I know from my own experiences that relationships most of time runs into heated moments and in Adam's case being under microscope in the public it's a difficult thing to maintain.

Please just leave it alone and give both of them privacy to resolve issues. That's if there is any.

Anonymous said...

@6:20a

In reference to your statement about requiring the Finns to show to us that they have integrity. After they have done that do you think it will be possible for us to have any shred of integrity left that we can show them?

We haven't shown much lately, nor hospitality, thankfully they appear to be more polite than some of the pond scum who have lately been representing the USA.

Anonymous said...

@1:15 pm What a wise person you are!! It´s exactly what Adam would like us to do...to be nice and polite. Shouldn´t be that hard, should it??

Anonymous said...

Would you buy a $300 VIP ticket to Adam's Helsinki concert? Who knows in what mood Adam will be then. Perhaps he thinks about Finns the same way as you do. Not that it'd ruin my life, only my concert experience.

Anonymous said...

Hell yes Sauli has been and will be in Finish clubs! But you will not see lots of pictures like Adam! Sauli is a celeb in Fenland, but he still not the paparazzi magnet Adam is, so he can do more or less what he wants without the world scrutiny like Adam! Unless he walks down the street Hand in hand with some other guy, know one going to know! Adam going to Fankand soon most likely will see Sauli! If you want to sale your ticket over nothing and there no proof if anything! You should get it for sale soon, sure there are people who would just live to get their hands on it! So silly to give up seeing a great concert I would give anything to see over speculation with no facts! Adam is a wonderful artist with or without Sauli! Plenty people in Fenland love him before Sauli and will if they are not together in the future and that an If. They may just may be working on issues, they may be fine, they may not be! Adam is nice guy he done nothing to hurt Sauli on other I hope Sauli been the Sam to Adam! Everything will be ok, one way or other life will go on either way, it's not our business! To not go to his concert a wonderful experience that you should experience is crazy, but do what you want! ad has many fans there for himself nothing to do with Sauli! Be plenty lining up to take your place! This all speculation, may have no real bases what so ever! Maybe need time apart to work on issues and careers! It's just their lives both will be fine in time. I matter whether they are together or apart! Let's all work in our lives and not butting into Adam's and Sauli's! Both good guys, but this is not a Sauli site it is an Adam Lambert fan Site!

Anonymous said...

Passions run high when it comes to Adam. Many of us have said from Day One that following him would be a bumpy ride. And it has been, and will continue to be so! When fans are able to follow a celebrity's every move, we get sooo invested in every detail, and we know far more about their lives than we ever could in the past.

Adam's life will be long and fascinating. I intend to follow it for as long as I can. It will have its ups and downs, like all our lives do. Sometimes I burst at the seams at some of the comments here, esp. by those who has no facts or misunderstood assumptions. I try to keep my cool if I can.

Adam is a kind person to the core. We know that much about him. I can't believe that in private he is totally different from what we see in public. He couldn't fake it that much. I think he and Sauli are an intact couple with busy lives that separate them often and for extended periods of time. They knew this going in. They will also have periods when they'll be together a lot. Time will tell if it works out for the long term, but then, isn't that true of all our own relationships? I think they both want it to work. JMO.

DRG (oh, and the gray suit is drop dead... well, you know.)

Anonymous said...

DRG hell wait to you see the rest of the pictures !!

Anonymous said...

Many people have invested too much to Adam's and Sauli's relationship. I am one of those people. It has been like a fairytale how they met and fall in love and that love was so visible and they looked adorable together.


So Adam's last trip to N.Y. and his fooling around and making out with young boys like Cody and Oli who look kids it was a schok. How could he be so mean is he just so stupid?

Anonymous said...

Outi,

Thank you as well for your kind words, just had a nap.
Yes, I’m having a nice weekend in the midst of winter wonderland I can see from all our glass walls, snow everywhere.
Have a nice weekend yourself and all the rest of the well-meaning Finns who come here.
As ADAM says, we only want LOVE, PEACE and LIGHT here, there and everywhere.

xyz

Anonymous said...

OMG! Here we go again!!!

Anonymous said...

This site is pretty clean. Lj fye, esp. wank forum is much more speculative, comments are like why Adam is showing interest in guys that are 10 years younger than he is.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 285   Newer› Newest»